Miraç Kandili

Okulumuz Arapça Öğretmeni Ülkü AĞGÜL tarafından Miraç Kandili'nin önemi ve içeriği hakkında bilgilendirici konuşmalar yapıldı.

03.03.2023 98

Okulumuz, İmam Hatip ruhunu taşıyan dini öğretilere kıymet veren ve yaşayan  öğrenciler yetiştirmeyi arzular  ve bu dogrultuda hareket eder. Buna bağlı olarak  İslam alemi takviminde önemli yere sahip olan, dini gün ve gecelerde okulumuz; bu manevi atmosferi öğrencilerimizle birlikte yaşamak icin çeşitli etkinlikler tertib eder. Örneğin, Şubat ayinin 27. gecesine denk gelen Miraç Hadisesi, okul Arapça  öğretmenlerimizden Ülkü Ağgül hocamız tarafindan icra edilerek anlam ve önemine yönelik etkinlik ve çalışmalarda bulunulmuş, sınıflarda öğrencilere bilgilendirme yapilmış ve çocuklarında bu sürece dahil edilmesi saglanilmistir. Böylece çocuklarda önemli günlere ve olaylara yönelik bir duyarlılık  oluşturulmuştur.

Adres:
YENİYOL KÖYÜ YENİYOL KÜME EVLERİ YENIYIL 75.YIL IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 42 KELKİT / GÜMÜŞHANE